Το καλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σ' έναν κόσμο που αγκαλιάζει πλέον τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, η εταιρεία μας φέρνει την πρωτοποριακή μέθοδο της παραμετροποίησης του ρούχου απευθείας στις σωματικές σας αναλογίες. Για πρώτη φορά στο χώρο της βιομηχανίας της μόδας, εταιρεία αναλαμβάνει την απευθείας προσαρμογή του ρούχου στο γυναικείο σώμα με βάση τις ανάγκες του κάθε σωματότυπου.

Πώς όμως λειτουργεί αυτό;

Εφόσον γίνει η επιλογή του ρούχου που σας ενδιαφέρει, σας αποστέλλουμε μήνυμα με τη διαδικασία μέτρησης των αναλογιών σας (στήθος, γοφοί και ύψος) που διαρκεί μόλις κάποια λεπτά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία μεζούρα. Έτσι, το ρούχο κατασκευάζεται απευθείας στα μέτρα σας και κυρίως στο ύψος σας. Εσείς επιλέγετε κι εμείς προσαρμόζουμε. Οι υπηρεσίες μας αφορούν όλους τους σωματότυπους, από τις πιο μικρόσωμες γυναίκες έως και τις πλέον ψηλές γυναίκες, που δυσκολεύονται να βρουν ρούχα σύμφωνα με τα πρότυπα της ισχύουσας αγοράς.
Στην περίπτωση που δεν είστε σίγουρες για τις μετρήσεις σας, τότε η εταιρεία μας σας δίνει το περιθώριο ανακατασκευής του ρούχου υπό την προϋπόθεση ότι αυτό δεν επιστρέφεται κατόπιν της μεταποίησής του και δεν παρέχεται η δυνατότητα παρέμβασης του αρχικού πατρόν.
Στην ερώτηση "θα μου στοιχίσει παραπάνω όλη αυτή η διαδικασία;" η απάντηση είναι όχι. Η προσαρμογή είναι δωρεάν και το κόστος απορροφάται από την εταιρεία μας. Κύριο μέλημά μας η ικανοποίηση των πελατών μας.
Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας, είμαστε εδώ για να τον "αποδεχτούμε".